Onsdag

Min nya grej är verkligen att plocka svamp, jag önskar att hösten aldrig tar slut för vad ska då ja och Viggo göra i skogen ända till nästa höst.
Det verkar finnas hur mycket svamp som helst. Idag har jag plockat trattkantereller, gula kantareller och så hittade jag en massa svart trumpetsvamp som jag plockade åt mamma.

Håller på att ladda ner musik till festen på lördag, när jag och Johan bytte dator så tog vi bort all musik vi hade så nu måste jag bygga ett  nytt lager.

Krig på jobbet, får se hur det här slutar. Drygt att man aldrig ska kunna känna sig trygg på sin arbetsplats.
Längtar därifrån, är så glad för Anders skull.

Ska snart ut och springa innan jag börjar jobba, förra veckan sprang jag fyra gånger, är riktigt nöjd. Viggo var med två gånger men jag ville prova springa själv också så att jag vet att jag orkar utan att han drar mig.
Springer visserligen bara ungefär 4 km men det är en riktigt bra början, tränade pilates tre gånger förra veckan också. Min rygg känns så mycket bättre och hela min kropp är mjukare. Måste verkligen fortsätta.

Idag får Viggo inte följa med, vi har redan varit ute i skogen i en och en halv timme så han får vara hemma.
Vi har varit jätteduktiga och gått i stan varje dag sen i söndags. Verkligen nyttig träning för honom. Igår tränade vi passivitet inne i hundaffären, alldeles bredvid en stor korg med grisöron. Ha ha, han var jätteduktig.
Får se hur det går med bilarna, har lagt om min strategi men det verkar inte funka förhoppningsvis är det bara en testperiod som vi går igenom. Vill verkligen att han ska bli tryggare i sig själv. Så att vem som helst kan hantera hoom.

Nu ska jag ut och röra på fläsket.

RSS 2.0