Jag gråter

Varför är vi inte tacksamma för allt vi har?
Varför är jag inte världens lyckligaste över att älskas av så många människor och ha så mycket att glädjas över?
Jag läste de här tre bloggarna och grät så nu är ögonen alldeles svullna och nu lovar jag att tacka gud om han finns varje dag för allt som jag har här i livet.
Jag är så otrolig glad över min fina familj.
Johan är det härligaste jag vet, jag önskar att vi alltid kommer att leva för varandra.
Viggo är min ständiga följeslagare, min bäste vän som förgyller alla mina dagar.
Mina vänner som jag ska bli bättre på att uppskatta och umgås med.
Johans familj som jag alltid (nästan) känt mig otroligt välkommen i, i alla dessa långa tio år.

Läs några inlägg i dessa bloggar och sov sen gott och när ni vaknar imorgon så gör det absolut bästa utav dagen.

jagefrisk.blogg.se
levaidag.blogg.se
therealcolombo.blogg.se

Mobil

Widebase.se suger riktigt jävla ordentligt.
Jag beställde en mobil som inte tillverkas längre, jag betalde för den och dem skrev att dem skickade den för en vecka sen. Ringde idag och frågade och då har den utgått, finns itne att få tag på. Hade dem tänkt berätta det för mig lr? OM jag inte ringt så hade ingenting hänt, dem hade suttit där med mina 1355:- och jag hade suttit utan telefon. Vi kom överens att dem skulle sätta tillbaka pengarna på mitt konto samma dag eftersom jag inte ville ha telefon som de erbjöd mig istället.
Inte en ursäkt eller nånting....

Skickar ett mail till dem med mitt kontonummer och får som svar att dem fick in en Nokia 5300 idag som dem skickar på en gång. Hur kan dem få in en mobil som inte finns att få tag på längre?? Med tanke på kommentarerna som finns på priskjakt.se så tvivlar jag på att telefonen kommer vara sprillans ny men det visar sig väl. Så trött jag blir.
Jag vill inte ha deras telefon, jag vill ha mina pengar som vi kom överens om, så att jag kan köpa en mobil nånannastans. Nu kommer jag ju få dras med jubelidioter om det blir något krångel o jag vill använda garantin.
Känns ju knappast som att jag litar på dem där borta.Blä!!!

Göteborg o allt annat.

Mycket händer på jobbet. Andera ska sluta o det bara surrar i bikupan som aldrig förr.

Mamma blev av med körkortet och jag är sååå ledsen för hennes skull.

Vi var i Göteborg o hade jätteroligt o mysigt, gick på supercross på Ullevi med Tommy, hans brorsa Tomas, Ellen och hennes pojkvän Ryan och jag och Johan. Men JOhan tappade våra två biljetter så vi var tvungna att köpa nya för att få gå in.... tur som attan att det fanns biljetter kvar annars hade allt blivit pannkaka.
Bodde på Scandic Rubinen, det bästa Scandichotellet jag provat hittills, plus att vi bara betalade 790 för ett dubbelrum o frukost. Tänk att det någon gång ska löna sig att jobba på Statoil.

Sen på lördagen gick vi på Liseberg allihopa plus att Johans barndomskompis Knot och han höggravida flickvän Tess kom o hälsade på. Vann en asstor kexchoklad plus chipspåsar. 36 chokladkakor är det... nu har jag lördagsgodis ett tag.
 
Nu ska vi äntligen försöka sätta upp taklisterna i det nya sovrummet så att det blir klart nån gång.

Födelsedagskalas den 4:e oktober, Ellen, Ryan, Tommy, Annie, Marie & Johannes, Martin o Madde, jag och Johan och förhoppningsvis några till.

Dagens mat: Kyckling och kantarellrisotto

Dagens rätt: Plockade gula kantareller igen, nu tror jag att skogen här är helt tom, men min frys är full.

Dagens fel: MIn mamma är i stort sett den mest oskyldiga människan som finns men blev ändå av med körkortet. Härmed uppmanar jag alla att lätta lite på gasen...

Dagens låt: Den där med en kille som sjunger Big world, vad heter gruppen/artisten? Kom kanske i början på 90-talet?

Hallå

Nu har jag varit utan mobiltelefon sedan i torsdags och börjar känna mig lite obekväm. Använder telefonen till allt, väckarklocka, vanlig klocka den enda kontakten mellan mina vänner och mig eftersom vi har smsförhållande.
Vill kunna bjuda folk på mitt kalas men jag har ju inga nummer för simkortet ligger i min plånbok.
Beställde en ny Nokia i torsdags, det blev registrerat att jag betalat i fredags sen har jag inte hört nånting så i tisdags skickade jag ett mail och fick svar att dem skulle skicka den samma dag vilket gjorde att jag verkligen hoppades att den skulle komma idag.
Men icke!!

Vill verkligen ha den innan vi åker till Göteborg på fredag morgon...

Igår var äntligen Lantmäteriet här och vi satte ut hörnpinnar till dom nya tomtgränserna. Vi fick till och med mer än vi hade räknat med vilket var oerhört positivt. Nu ska han bara lägga in allting i datorn och sen komma tillbaka med massa mätinstrument och sätta ut riktiga stolpar och sen göra en fastighetsreglering så att marken läggs in på vår fastighet.
Tycker verkligen att det var på tiden, det var i mars -07 som vi köpte marken. Exakt 1 ½ år senare börjar det hända grejer.
Tre servitut kommer att försvinna, det på avloppsbrunnen som låg på grannens mark ligger ju nu på vår mark så det var helt onödigt. Att vi får åka på vägen över grannens mark för att komma på huset försvinner också eftersom vi numera äger hela vägen. Sen valde vi att yrka på att servituet som gäller att grannarna har rätt att åka på den lilla grusvägen som går förbi lagården ska försvinna. Den största anledningen till att vi köpta lagården var ju för att vi inte ville ha annat folk på vår gård. Så det känns skönt.
Däremot kommer det att skrivas ett nytt servittut att grannen KP har rätt att gå på vår väg i några meter för att komma till öppningen på deras hästhage. Vi var tvungna annars hade det blivit alltför mycket tjafs och vi vill inte alls bli osams med grannarna. Men öppningen får absolut inte vara där den är nu utan på hans mark men dem får gå några meter på vår väg och sen rensa bort massa träd och sly för att kunna komma in i hagen.
Egentligen måste jag ju säga att det känns knappast som mitt bekymmer att han köpt många hektar med betesmarker som han inte kan komma till. Det hade han ju kunna tänkt på innan. Annars kan ju inte vi uttnyttja all vår mark men man är inte alls lika kaxig när man sitter face to face och ska prata om saken.
Fegis!

Ser verkligen fram emot att åka till Göteborg på fredag och bo på hotell och äta världens goaste frukost och sen gå på Liseberg med Ellen och resten av gänget.

Dagens mat: Pyttipanna med stekt ägg men utan rödbetor för dem hade Johan tagit med till jobbet grrr...

Dagens rätt: Fick en utbetalningsavi från Agria på 1307:- för Viggos försäkring. Yeah!

Dagens fel: Hur många jävla dagar ska det ta att skicka en mobil till Karlskoga!!! Beställ aldrig grejer på widebase.se

Dagens

Har tränat ganska mycket inför 2:a tillfället på ledarskapskursen men jag tycker att det är svårt. Vi har ju Viggo aldrig kopplad när vi är hemma så hur lätt är det att träna på att korrigera honom i kopplet?
Men det ska bli spännande imorgon, förra gången så sa Malin hade det hade vait en mjukstart så nästa gång skulle vi köra stenhårt...
Den stora struten hjälper för Viggo, han har inte kunnat gjort någonting med bandaget sen vi var hos veterinären i måndags så imorgon ska jag ta av bandaget och låta såret vara framme så att det läker snabbare. Johans mamma kommer på torsdag så jag funderar på att låta stygnen sitta kvar tills dess så kan hon ta bort dem.


Det finns svarta buhundsvalpar till salu på blocket.se och jag önksar så mycket att Johans föräldrar tar sitt förnuft till fånga och skaffar sig en valp. Dom skulle passa så bra och dom vill verkligen ha en hund men är lite för fega.
Valparna är Viggos halvsyskon så det vore ju helt underbart. Bamse är pappa till de flesta svarta buhundar i Sverige vilket gör det lite komplicerat när vi vill avla på Viggo. Vi kommer förmodligen få söka oss till Norge för att hitta en lämplig tik.

Åker till Uppsala på lördag morgon och stannar till på söndag. Har bara varit hemma en gång sen jag kom hem från Thailand och det var i april, jag borde skämmas men det är ju så mycket man vill göra hela tiden men helst av allt vill jag bara vara hemma på våran gård och ha det mysigt.
Det blir kräftskiva hos mamma o pappas kompisar och så ska jag försöka träffa Annie på söndagen. Då har vi träffats två gånger i år iaf. Herregud, det är sjukt att man inte får till det oftare.

Dagens låt: Marit Bergman / Titiyo med 300 slor days in a row.

Dagens rätt: Äntligen fick hönsen komma ut, varit inne sen i söndags.

Dagens fel: Önskar att människor kunde sluta lägga sig i allting i andras liv och bara sköta sig själva, sluta skvallra för fan och gör erat jobb istället!!


Dagens

Nyss hemkommen från Karlstad, veterinärbesök och stadspromenad med gamla arbetskamraten Pär, hans flickvän och deras 3,5 månader gamla Edith. Sååå söt. En helt perfekt liten familj, såg såå harmoniska ut.

Viggo fick antibiotika och den största struten som fanns. Förhoppningsvis kommer han inte åt bandaget nu så att såret får läka ifred.

Har varit uppe sen fem imorse, är helt slut, han bara hem och byta om sen var det iväg igen. Känns som att jag ska göra en mamma och pappa och lägga mig vid nio! Ska ju upp igen fem imorgon bitti.

Dagens mat: Orkar inte laga nåt, blir nog fil med müsli bara, och en leverpastejsmörgås.

Dagens rätt: Får tillbaka pengar från försäkringsbolaget Agria för Viggos operationen, veterinären räknade fel, Alltid trevligt!

Dagens fel: Viggo varken ser eller hör i sin megafon till strut, varför ska han var så envis? OM han bara låter blir såret i två, tre dagar så slipper han struten sen, att han inte förstår det?!?!

Dagens låt: Sugarplum Fairy med The Escapologist.

RSS 2.0