Roligt

När jag kom tillbaka från min kvällspromenad med hunden så berättar Johan att han haft en mysig kattupplevelse. Han gick i lagårn för att lämna en grej och då såg han Rasmus bland veteranbilarna men ha nsprang och gömde sig direkt. Då ropade Johan hans namn några gånger och vem tittar fram då, o en söt grå liten sak. Johan fick klappa honom och dom gick runt utanför lagårn och Johan sågade upp ett hål längst ner i dörren och gick runt och visade Rasmus att han kunde gå in och ut genom hålet. Sen stängde han dörren och vem tittade ut genom hålet?!

Sen när vi står och pratar så hör vi någon jama, då sitter Rasmus i fönstret på lagårn och tittar på os, jag går dit o ropa lite och han kilar ut genom sitt hål på en gång. Vi gick runt ute och han rör sig verkligen avslappnat utomhus nu.
Sen i söndags har utvecklingen gåt superfort, nu går han in och ut lite som han behagar och alldeles innan vi gick in så kom han framspringandes till oss men då morrade Viggo till så Rasmus kilade iväg en bit bort, hem till lagårn.

Nu när Rasmus verkar hemmastadd blir nästa projekt att tämja Viggo...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0