Sista lugna dagen

Dagen innan PIP startar, sista dagen vi är ensamma på vår semester. Tog sovmorgon o myste lite extra imorse. Var tvungen att ta en sväng till stan, vi är oftare i stan nu på semestern än när vi jobbar. Men systemet var ett MÅSTE! Var rejält urplockat och tänk då hur det ser ut på lördag, sista dagen på Putte i parken.

Johan har äntligen köpt en biljett, alla tre dagar ska vi dit. Det blir jag, Johan, Johans bröder Daniel och Emanuel och Daniels tjej Emma. Sen kommer Emanuels kompisar Tommy och Mattias. Full rulle. Första gången vi träffar Emma, ska bli roligt att se vad det är för sorts tjej som har fått Daniel att fastna i kärlekens träsk. Han är så djupt nere att det blir svårt att ta sig upp igen. Hoppas verkligen att hon är lika fast i leran.

Den kvava värmen är äckligt klibbig, skulle behövas en riktig urladdning, som den i måndags. Något häftigare var det länge sen vi var med om. Ett riktigt fyrverkeri av blixtar.

Nu ska jag och Viggo träna på att hämta bollen och sen ska vi träna på att valla höns, det är skillnaden mellan att valla och jaga som vi försöker slipa lite på. ;-p

Kommentarer
Postat av: madde

hade så kul=)....

2008-07-30 @ 20:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0